Franța Justus Ciocănel Vorkers TCE ‘dreapta, apoi Distsonnetst’ emailurilor Fromm Storck

Franța a instituit o lege la nivel național în noul an, care dă lucrătorilor dreptul de a deconecta de la locurile lor de muncă în timp ce ei nu sunt la birou, rapoartele de New York Times. Legea cere ca companiile cu mai mult de 50 de angajați să negocieze un sistem care să asigure e-mail de lucru nu incalca zile libere, seara si in weekend. Discutând despre necesitatea legii anul trecut, Myriam El Khomri, ministrul țării a muncii, a remarcat „, granița dintre viața profesională și cea personală a devenit rarefiat.”

Pentru a face față noului protocol, consultantii recomanda ca muncitorii să evite funcția „reply all” email-uri pentru a limita numărul de persoane care primesc un e-mail. O altă strategie este de a desemna un timp în fiecare seară, după care angajații nu sunt de așteptat să răspundă la un e-mail. Unii au sugerat orele între 7 și 21 dimineața, în timp ce alții au indicat fereastra de 12 ore între 7 și 19 dimineațaBună! Sunt foarte incantata pentru a obține acest lucru – va fi un economizor de timp real.
Pachetul nu este creat. Atunci când verificarea serverelor compatability, obține această eroare:
„Comprimare: Nu este instalat [-1] (extensia ZipArchive necesară pentru compresie)”
Cred că acesta este motivul pentru care pachetul nu este creat – nici o idee despre cum pot obține acest lucru fix? Am un VPS cu ZIP instalat. (Cel puțin atunci când sunt cu )
Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *